Home

Verwarming lekkage

Terugbelverzoek indienen

Lekdetectie voor verwarming lekkage

Lekkage in uw CV-ketel, vloerverwarming of stadsverwarming? Dan heeft u een lekkage in of aan uw verwarmingsinstallatie. Waarschijnlijk is er iets mis met de installatie zelf of is er actieve waterlekkage in het aan de installatie gekoppelde leidingwerk. Loopt de druk van uw CV-ketel steeds weg, lijkt uw vloerverwarming of radiatoren plots niet meer zo goed te werken, of misschien ziet u wel vochtplekken in de vloer bij uw vloerverwarming? Dit zijn een aantal signalen van een actieve lekkage aan uw verwarmingsinstallatie. Soortgelijke lekkage’s kunnen snel en ongezien voor ernstige waterschade en zelfs gevaarlijke situatie’s zorgen. Het is altijd het dringende advies om direct stappen te zetten en een lekdetectie bedrijf in te schakelen om de oorzaak en locatie van de lekkage op te sporen zodat de lekkage met spoed kan worden verholpen om verder gevolgschade te voorkomen.

Hoe sporen wij een lekkage op?

Door het gebruik van verschillende geavanceerde apparatuur in combinatie met de ruime kennis en ervaring van onze inspecteurs sporen wij de lekkage in uw verwarmingsinstallatie op. Door gebruik te maken van o.a. warmtebeeld, endoscopie, infrarood, thermografie, uitgebreide vochtmetingen en kleurstof kunnen wij zonder hak en breek werk de oorzaak en locatie van de lekkage aan uw verwarmingsinstallatie opsporen. 

Na afloop van het lekdetectie onderzoek ontvangt u een uitgebreide digitale rapportage waarin al onze bevindingen staan omschreven. Hierbij geven wij ook een advies inzake het vervolgtraject. Deze rapportage zal vervolgens leidend zijn voor het repareren en herstellen van uw lekkage probleem.

R

Geavanceerde apparatuur

R

Werkzaam door heel Nederland

R

Vast laag tarief

R

Zonder hak en breek werk

R

Meestal vergoed door verzekering

R

Uitgebreid digitaal rapport

R

Geen verrassingen achteraf

R

Transparante werkwijze

Heeft u vermoedelijke een waterlekkage in uw verwarmingsinstallatie? Wilt u graag weten wat de oorzaak en locatie van de lekkage precies is zodat de lekkage kan worden opgelost? Laat dan direct onze lekdetectie meesters uw lekkage opsporen!