Home

Bouwkundige lekkage

Terugbelverzoek indienen

Lekdetectie voor bouwkundige lekkage

Wanneer uw te maken heeft met een lekkage aan het dak, de gevels, een aanbouw, een dakkapel of een kozijn dan wordt de lekkage gezien als een lekkage aan een bouwkundig element. Bij een lekkage in één van deze bouwkundige delen is het noodzakelijk om snel de oorzak van de lekkage op te sporen om zo verdere gevolgschade en hoge kosten te voorkomen.

Een waterlekkage kan voor ernstige waterschade zorgen. Voordat de lekkage kan worden verholpen dient er altijd een bouwkundig lekdetectie onderzoek te worden uitgevoerd. Naar aanleiding van het onderzoek kan de lekkage direct gericht worden opgelost. Heeft u een lekkage aan een bouwkundig element? Wij sporen de lekkage snel zonder hak en breek werk voor u op!

Hoe sporen wij een bouwkundige lekkage op?

Door het gebruik van verschillende geavanceerde apparatuur in combinatie met de ruime kennis en ervaring van onze inspecteurs sporen wij de bouwkundige lekkage op. Door gebruik te maken van o.a. warmtebeeld, endoscopie, infrarood, thermografie, uitgebreide vochtmetingen en kleurstof kunnen wij zonder hak en breek werk de oorzaak en locatie van uw bouwkundige lekkage opsporen. 

Na afloop van het lekdetectie onderzoek ontvangt u een uitgebreide digitale rapportage waarin al onze bevindingen staan omschreven. Hierbij geven wij ook een advies inzake het vervolgtraject. Deze rapportage zal vervolgens leidend zijn voor het repareren en herstellen van uw lekkage probleem.

R

Geavanceerde apparatuur

R

Snel op locatie

R

Werkzaam in heel Nederland

R

Zonder hak en breek werk

R

Uitgebreid digitaal rapport

R

Vast laag tarief

R

Geen verrassingen achteraf

R

Transparante werkwijze

Heeft u vermoedelijke een waterlekkage in een bouwkundig element? Wilt u graag weten wat de oorzaak en locatie van de lekkage precies is zodat de lekkage kan worden opgelost? Laat dan direct onze lekdetectie meesters uw lekkage opsporen!